teisipäev, 16. november 2010

Kõik mis vahepeal juhtunud ...

Ei teagi kas alustada lõpust või alustada algusest .....
Jah paraku see nii on, et asjad valmivad ja siis juhtub selline asi, et pildi peale püüdmine on üks suur kunst. Siis kui on ilus ilm ja valgus paigas pole aega ja kui on aega on juba pime. Nii et  jah .....
Siin siis ühed ammu valminud ehted tellimustööna. Nimelt sooviti helendavale kaelakeele lisaks käevõru ja kõrvarõngaid ja siis veel sini-must-valgele ussikeele sooviti samuti kõrvarõngaid ja käevõru. Ja järjekordselt pildid tehtud poole öö ajal :)



Siis veel üks ehte jutt ... nimelt käisin vahepeal Paides (tõsi see oli vist oktoobri lõpus) ühte mehe auto juppi viimas ja tegin siis kõrvalpõike ka Drexi juurde. Näitasin talle oma uusi ehteid ja lubasin blogisse ka üles riputada aga ikka see sama teema pildid ..... ega ei õnnestunud need nüüdki kõige paremini aga vaadake ise.
Proovisin pildistada ka erinevate kangaste peal aga tundub et fotograafi soon mul pole....




































Nii nagu kaelakeesi sai kaks erinevat varjanti tegin ka kõrva rõngad: ühed pikemad, teised lühemad. Siiski piltidel ei ole värvikka see kõige õigem - õige värv oleks rohekas sinine.

Siis võtsin tee Rakveresse jalge alla et koos Rakvere kandi rahvaga teha korve. Noh umbes nii nagu kunagi tehti kommipaberitest ainult selle vahega, et meie pidime hakkama neid tegema vanadest kataloogidest.
Üllatus oli aga suur kui kohalejõudes ainult Põhjatähega kahekesi olime. Aga meil oli lõbus, aeg lendas nii kiiresti. Mina jõudsi valmis ainult korvi esimese rõnga aga asi seegi, vähemasti on mul jälle selge uus tehnika.


Paar päeva tagasi sai tehud vanast ehtest uus, kahjuks vanast kaelakeest ja kõrvarõngastest pilti ei teinud. Ümber tegemiseks läks peamiselt sellepärast, et osad kivid olid vahepealt katki läinud ja kõrvarõngad sellisel kujul omanikule ei meeldinud. Siin siis uuestisünd ...


Ah jaa nädalavahetusel juhtus veel miskit aga sellest juba järgmises postituses ......

2 kommentaari:

Ülle ütles ...

Väga ilusad ehted! Ootasingi juba ammu-ammu, millal midagi näitad ka. Mulle väga meeldis sinuga kohtuda, tore oli lobiseda!

Drex ütles ...

No ometi kord... Pildid seega. Aega võtab sul see. :P
Vat ei tulnud kohapeal, siin siis mõtet, et proovinuks ka pildistada, aga noh pime oli ju ühtviisi.
Ja lilled keel on ikka imeilusad.
Neid kataloogikorve oleks voltinud isegi. Aga tead ju, et liinibussiühendus Rakverre on siitpoolt madalasse mättasse tambitud.