pühapäev, 2. mai 2010

Ega haigus hüüa tulles ...

No nii, terve pere siin järgemööda haige olnud. Küll sai üks terveks ja teine jäi, eriti kevade poole. Ämm köhib siin juba kuu aega - arst väitis, et põeb läkaköha - nii et veel kaks kuud köhida. Kuigi peab mainima et köhimine on nagu vähemaks jäänud kui enne oli.
Nüüd siis jõudis järjekord minuni. Pole nii ammu olnud sedasi haige, et palavik lausa 38,6 on. Kõik mu liigesed valutasid - nagu tõeline vanainimene - kurk oli nii paistes, et isegi tablett ei tahtnud alla minna. Isa andis väga head nõu kuristada soola veega - mida ma ka tegin - ja uskuge kurgu paistetus alanes ja ka valu vähenes veidike. Nüüd on veel alles kuskilt seestpoolt tulev köha ja tatitõbi. Seekord jäin ellu .... :)

Räägime siis natuke käsitöö juttu ka ....
Käsitööringis tegime siis kampas märkmikud ja köitsime jaapani köites - nii nagu Vikike meile kunagi õpetas.
Ega meid seal väga palju polnud: kaks üle 60 aastast vanamemme ja kaks noorema generatsiooni esindajat. Nii tore on kui vanad ja noored teevad koos ühist asja ja kõik on lõpptulemusega ülimalt rahul.




Kodus ma natuke enda märkmiku tuunisin polümeersavist lillekestega, kinnitasin need kuumliimiga.




Sellised siis minu seekordsed tegemised, nüüd poen tagasi sooja teki alla ja küll see tervis ka varsti tuleb :)

2 kommentaari:

Diana Tammann ütles ...

Haigused on vastikud! Meil ka järge müüda kallal miski kevadine tõbi.
Saage ruutu terveks!
Albumid on ilusad. Fimolillekesed väga armsad. :)

Anneli ütles ...

Njaa.. ega need haigused pole naljaasjad. Aga soolaveega kurgu kuristamine on tõesti üks väga hea esmaabivahend, minule soovitas ema ja temale vanaema. Vanad inimesed teavad mida räägivad.
Fimolillekestega albumit tuunida on küll väga lahe idee! :D