teisipäev, 12. juuli 2011

Suvi ...

Nii, nii nagu siinühes postis mainiti on minu blogis olnud suur vaikus. Tavaliselt on vaikus enne tormi aga siin nüüd küll tormi ei tule. Natuke pilte näitan küll mis ma vahepeal teinud olen ja ka mitte kõike sest fotoka aku otsustas just nüüd tühjaks saada, jääbki järgmiseks korraks ka.

Alustan siis kõige viimasemast tööst või töödest. Ühesõnaga käisin Drexi ja Minniga Pärnu hansapäevadel laadatamas-müümas. Pilte pole mul kahjuks ühtegi, sel põhjusel et fotokas jäi koju. Aga ega siis ainult müümas ei käinud, vahepeal sai shoppatud kohalikes poodides ja leidsin sellised vahvad pärlid mis on segu  halli- puna-rohelisest. Ja siis tekkis mõte teha õele kleidi juurde ehted.
No ja siis sai tehtud ka õe tütrekesele kaelakee (kasutasin siinkohal Drexi ideed), soov oli roosa. Nii sai siis naispere üles tuunitud pulma minekuks. Õde küll hiljem rääkis, et tütreke arvas, et kaelakee sees on kummikommid ja neid võib süia, mõnel lillel pidavat olema väised näksimise jäljed juures. Ega vahel on need kummikommid sama kummise maitsega küll - tee siis vahet neil ;)


Kui ma õhtul asju pildistasin ( nagu ikka õhtul hilja) siis avastasin, et mu kass üritab kameeleoni mägida - vaadake ise.
Ja nüüd siis veel mõned pildid asjadest mis said Pärnu Hansapäevade eel tehtud:
Vot sellised tegemised seekord, ilusat suve jätku kõigile!